18.11.15

Åpning av Toke Brygge

Da er Toke brygge og Badegjesten offisielt åpnet! Og folkens, Drangedal er bare en liten times kjøring fra Grenland. Nydelig plass, med aktivitetspark, badestrand, tarzanløype og Badegjesten som ønsker deg velkommen! Du kan lese mer de tidligere fasene av prosjektet her

Les TA sin artikkel fra åpningen her


31.07.15

Nye Prosjekt i kviteseid klare til sommarbruk

Saman med M8 Design, har vi dei siste månadane arbeidd med utviklinga av to små prosjekt i Kviteseid sentrum. Det eine prosjektet er eit bakgardsprosjekt knytt til Café Hvidesøe, medan det andre prosjektet utforskar ein ny bruk av Bryggehuset på Kviteseid brygge. M8 har utvikla ein grafisk profil for Kviteseid, med utgangspunkt i Kviteseidgata og det omkringliggande landskapet. Den grafiske profilen utfoldar seg på turkart, tekstilveggen i Bryggehuset og på eigne Kviteseidpledd frå Røros Tweed. Prosjektet har også kjøpt inn eigne el-syklar som sommargjester kan leige frå Kviteseid Brygge.

Les meir om prosjektet her. 

Bakgarden til Kafé Hvidesøe


31.06.15

Feste kapp søker NY arealplanlegger/landskapsarkitekt

Feste Landskap har kontorer på Tolga, i Porsgrunn og på Kapp. Feste Kapp er et landskapsarkitektkontor lokalisert på Østre Toten, 15 km sør for Gjøvik. Vi har spennende, varierte og sammensatte arbeidsoppgaver både innenfor prosjekterings- og reguleringsområdet. Kvalifikasjoner som vektlegges er god kjennskap til AutoCad/Novapoint/3d verkktøy, gode skriftlige og muntlige formidlingsevner samt en åpen og positiv tilnærming til oppgaveløsning, samarbeid og dialog. Lønn etter avtale. 

Søknad sendes til: kapp@feste.no / Feste Kapp AS/ Tlf: 61 16 83 00 / www.feste.no

For ytterlige informasjon, kontakt Ingunn Lønstad (46 79 02 42) eller Hans Olav Egge (97 07 41 90)


14.04.15

heftige planer for sentrum

PORSGRUNN: Containerboder og containerby, unike elveboliger og ny elvefront, gjestehavn og vannaktiviteter, boliger for studenter og barnefamilier – det er noen av de konkrete forslagene i en ny rapport om utviklingen av sentrum.

Les artikkelen i TA her.  

Illustrasjon Innbyrapport, av David Fjågesund