FESTE KAPP SØKER NY MEDARBEIDER

Åpen utlysning

Feste Kapp AS er et landskapsarkitekt- og plankontor lokalisert på Kapp i Østre Toten. Vi er pr. i dag tre medarbeidere som sammen betjener plan- og prosjektoppgaver på store deler av Østlandet. På grunn av stor oppdragsmengde ønskes nå en ny medarbeider. Vi har et godt samarbeid med flere arkitektkontorer og er involvert i et stort spekter av prosjekter. Vi er med på å sette varige spor etter oss i samfunnet rundt oss.

Feste Kapp er en del av Feste Landskap / arkitektur hvor de andre kontorene er lokalisert på Tolga og i Porsgrunn.

 
Vi vokser og trenger ny medarbeider:

Landskapsarkitekt / Landskapsingeniør/ Arealplanlegger / Teknisk tegner

Gjennom økende oppdragsmengde har vi behov for en ny medarbeider. Enten du er landskapsarkitekt, landskapsingeniør, arealplanlegger, teknisk tegner med kartfaglig kompetanse er vi interessert i å høre fra deg.

Både tekniske ferdigheter i programvare og faglige analytiske egenskaper vil bli vektlagt, og vi ønsker å tilpasse stillingsbeskrivelsen dersom du er rett person. Hos oss er du med å former arbeidshverdagen din. For mer informasjon om prosjektene vi jobber med se: www.feste.no

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, spennende arbeidsoppgaver konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig utvikling.

Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte daglig leder Hans Olav Egge på telefon 97074190

Søknad sendes til kapp@feste.no